Menu openen

5223 GZ 's-Hertogenbosch

5200 ME 's-Hertogenbosch

Nieuws

Deze website is een initiatief van de afdeling Kindergeneeskunde van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Ons ziekenhuis is zeer patiëntgericht en een kinderwebsite hoort daarbij. Zowel Vrouw&Kind, Kindergeneeskunde als de Kinderafdeling vinden het belangrijk dat het hele gezin wordt betrokken bij het zieke kind. Met deze website willen wij kinderen en jongeren voorbereiden, voorlichten en gerust stellen.
Ook kunnen kinderen hier zelf met hun vragen terecht en krijgen ze zo snel mogelijk antwoord van onze eigen Troetel.

Deze website is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Ricoh, i3 Groep, TeamOnder21 en Interactive Studios.

Deze website is gemaakt door:
Projectleiding: TeamOnder21
Concept en realisatie: TeamOnder21 en JBZ
Bouw + cms: Interactive Studios
Teksten: JBZ, TeamOnder21
Foto’s: JBZ, Shutterstock, TeamOnder21,
Film: Interactive Studios, TeamOnder21
Sound Design: Wouter van der Zouwe
Illustraties: Barbara Moget

Ricoh helpt jou
Ricoh vindt het belangrijk dat jij goed voorbereid naar het ziekenhuis gaat. Daarom wilden zij graag bijdragen aan het maken van deze kinderwebsite. Je ziet het niet, maar in het ziekenhuis helpt Ricoh jou ook. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de dokter altijd jouw gegevens bij de hand heeft. Zo kan de dokter jou snel en goed helpen.

Volg Ricoh op twitter.

i3-groep
Letters in een boek betekenen niets als je er geen woorden van maakt. Computertaal is hetzelfde, het betekent niets als je het niet vertaalt naar gewone taal. Dat is wat i³ groep doet: wij helpen bij het opslaan van de patiëntgegevens van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voor ons is het logisch dat we een bijdrage leverden aan deze website. We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven.

Hewlett-Packard
Hewlett Packard is een wereldwijd bedrijf actief op het gebied van Informatie Technologie. In onze visie kan IT ons in steeds meer zaken in ons dagelijks leven ondersteunen. Het kan ons werk makkelijker maken en geeft toegang tot allerlei bronnen van informatie: op iedere plek op ieder moment. We hopen dan ook dat deze website je helpt om je goed voor te bereiden op je bezoek aan het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Interactive Studios
We zijn er trots op dat we als Interactive Studios hebben mogen meewerken aan de ontwikkeling van deze website. Enerzijds omdat we meer dan ooit kennis hebben gemaakt met de denk- en belevingswereld van kinderen (prachtig vertaald door TeamOnder21), anderzijds omdat er bij ons (trotse) ouders werken – we weten dus voor wie we het maken!

TeamOnder21
Kinderen zijn nieuwsgierig en willen graag dingen weten. Ieder ziekenhuis moet daarom een kinderwebsite hebben, vinden wij. En die site moet goed en leuk zijn. Wij vonden het heel erg leuk om deze site samen met het ziekenhuis te maken. Werken voor kinderen is zó leuk!