Menu openen
Heb je een vraag?Kikker
Ouderknop

Deel jouw ervaring!
Ook jij kunt helpen om de zorg voor kinderen en jongeren te verbeteren. Door jouw ervaring te delen op de website Kind en Ziekenhuis. Dit doe je door het invullen van een aantal vragen. Start de vragenlijst op Kind en Ziekenhuis.

Kind en Ziekenhuis
Stichting Kind en Ziekenhuis, is de patientenorganisatie voor kinderen. Ze proberen de medische zorg voor kinderen en jongeren te verbeteren. Zorg moet kindgericht zijn, er wordt gekeken naar de specifieke behoeften van Kinderen en hun ouders.

Rechten voor kinderen
Kinderen en hun ouders hebben in het ziekenhuis rechten en plichten. Op de website van het Jeroen Bosch Ziekenhuis staat meer informatie. Ouders raden wij aan om beschreven rechten en plichten te bespreken met hun kind als dit mogelijk en/of nodig is. De website 'Ja dokter nee dokter' is voor kinderen een leuke site waar ze zelf deze informatie kunnen lezen.