Menu openen
Geluid aan/uit

Werken

Elk jaar heeft het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ)  60.000 ziekenhuisopnames en zo’n 500.000 polikliniek-bezoeken. Om dat allemaal aan te kunnen, werken er in het JBZ 4.240 mensen. 240 daarvan zijn arts. 
Het JBZ is dan ook de grootste werkgever van ’s-Hertogenbosch en omgeving. 

Je kunt bij ons werken in ruim 100 verschillende functies. Die functies varieren enorm. 
Er zijn functies waarbij je de zorg hebt voor patiënten, zoals verpleegkundige, zorgassistent,  anesthesiemedewerker, fysiotherapeut of operatieassistent. 
Maar in het ziekenhuis werken ook secretaresses, beveiligingsmedewerkers, schoonmakers, ICT-ers, koks,  financiële mensen en leidinggevenden. Al die verschillende banen, maakt werken bij een ziekenhuis heel bijzonder! 

Het JBZ is een opleidingsziekenhuis. Je kunt bij ons stage lopen, afstuderen of onderzoek doen. Op die manier geven wij studenten de kans veel te leren over de praktijk van werken in een ziekenhuis.

 

 

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, dan is dit je kans!
Voor de komende zomerperiode zoeken wij vakantiekrachten die onze medewerker ondersteunen. Om in aanmerking te komen moet je 16 jaar of ouder zijn en beschikbaar voor minimaal 3 aaneengesloten weken, met een maximum van 6 weken. Het vakantiewerk kun je verrichten bij de diverse verpleegafdelingen en poliklinieken, de centrale keuken, de voedingsproductiekeuken, het personeelsrestaurant, het centraal magazijn, de administratie, de beddencentrale of het centraal medisch archief.

Elk jaar weer biedt het Jeroen Bosch Ziekenhuis (veel) studenten de mogelijkheid om stage te lopen. Je kunt bij ons terecht voor een opleidingsstage op MBO, HBO en universitair niveau. Het is ook mogelijk een afstudeeropdracht te doen.

 
Het JBZ heeft met verschillende scholen afspraken over stageplaatsen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de opleiding verpleegkunde MBO en HBO en doktersassistente. Voor studenten van andere opleidingsinstituten zijn er dus minder stageplaatsen. Informeer bij je school of zij een afspraak met ons hebben.
 
Klik hier voor een lijst met opleidingen waarvoor we mogelijk een stageplaats kunnen bieden.

In een groot ziekenhuis als het onze is veel mogelijk. 
Je kunt na je opleiding bij ons komen werken, maar je kunt ook werken en leren tegelijkertijd. Wij bieden verschillende beroepsopleidingen. Denk aan verpleegkundige, operatie-assistent en hart-of longfunctielaborant. 
Wil je weten welke opleidingen we nog meer bieden of wil je extra informatie, klik hier.


Ben je pas afgestudeerd als MBO of HBO verpleegkundige, kun je bij ons aan de slag als trainee. Ervaren collega’s leren je de kneepjes van het vak. Gedurende een jaar werk je op twee verschillende afdelingen. Zo leer je meer over het ziekenhuis en kun je kijken waar je hart ligt.
Na dat jaar maak je een goede kans op een vaste baan op de afdeling die jou het meest aanspreekt! 
 
Enthousiast geworden over werken in het Jeroen Bosch Ziekenhuis?
Klik hier voor onze vacatures.
Of volg ons via twitter (#werkenbijJBZ) of op